MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie knedli zacznij od rozgniecenia twarogu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienite knedle z truskawkami i słodką śmietanką. Niezapomniany smak dzieciństwa i lata. Polecamy tradycyjny przepis z lat 70.

Knedle z truskawkami. Krok 1

Przygotowanie knedli zacznij od rozgniecenia twarogu tłuczkiem lub przeciśnięcia go przez praskę. Możesz także zmielić ser w maszynce. Następnie posyp ser kaszą manną i odstaw na kilkanaście minut.

Zobacz również

Lato z KGHM Ślęza Areną we Wrocławiu – bezpłatne zajęcia dla każdego

Lato z KGHM Ślęza Areną we Wrocławiu – bezpłatne zajęcia dla każdego

Cheerleaderki spod Krakowa reprezentują Polskę na Mistrzostwach Europy w Norwegii

Cheerleaderki spod Krakowa reprezentują Polskę na Mistrzostwach Europy w Norwegii

Polecamy

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty