MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warto twarde kawałki wieprzowiny, wołowiny lub drobiu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyjątkowe 12 zastosowań sody oczyszczonej w kuchni. Dodaj szczyptę do gotującego się kalafiora i zobacz, co się stanie

Delikatniejsze mięso w smaku

Warto twarde kawałki wieprzowiny, wołowiny lub drobiu posmarować sodą oczyszczoną wymieszaną z wodą na gęstą pastę. Gotowe mięso trzeba umieścić w lodówce na kilka godzin. Mięso nadaje się do duszenia.

Zobacz również

Jest koncepcja dla nowego żłobka na Wzgórzach Krzesławickich

Jest koncepcja dla nowego żłobka na Wzgórzach Krzesławickich

TEMAT TYGODNIA | Przysmaki Śląska

TEMAT TYGODNIA | Przysmaki Śląska

Polecamy

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego